Om oss

Sortland Caravan - Din lokale forhandler!

Veletablert firma

Sortland Caravan AS har siden etableringen i 1984 utviklet seg til å bli en av Norges største forhandlere av Kabe og Adria campingvogner og bobiler. Mange års erfaring i bransjen har gitt oss god faglig kompetanse og skapt tillitsfulle relasjoner til både kunder og leverandører. Våre 15 fast ansatte har alltid kunden i fokus og ønsker å yte best mulig service til våre kunder før, under og etter kjøpsprosessen.

Vi holder til i flotte omgivelser på Strand, ved foten av Sortlandsbroen.

Nytt og brukt

I vår moderne utstillingshall finner du de nye modellene fra KABE og Adria. Sortland Caravan tilbyr også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat. Finn din favoritt blant vårt store utvalg fritidskjøretøy.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Sortland Caravan er gjennomgått og har fått service før leveranse. Vårt autoriserte KABE- og Adria-verksted sørger for service og vedlikehold av din campingvogn eller bobil slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I Fritidsbutikken har vi ett stort utvalg produkter innen fritidstilbehør og campingutstyr fra KAMA Fritid og Max Fritid. Her finner du egen avdeling med campingmøbler av god kvalitet og en flott utstilling av telt.

Sortland Caravan på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Sortland Caravan på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Sortland benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.